Μετάβαση στο περιεχόμενο
Κοινωνικά ευαίσθητοι
μενού

Η "μαθηματική σκέψη" επιδεικνύει την ανάλογη κοινωνική ευαισθησία σε ευαίσθητες ομάδες μαθητών


Η «μαθηματική σκέψη» επιδεικνύοντας κοινωνική ευαισθησία προχωρά σε μια σημαντική προσφορά προς του μαθητές της. Αυτή αφορά σε:
 
α) Πολύτεκνες οικογένειες. Σε μια εποχή που η Ελλάδα  μαστίζεται  από δημογραφική συρρίκνωση, η «μαθηματική σκέψη» θέλοντας από την πλευρά της να επιβραβεύσει το έργο της πολύτεκνης οικογένειας, προσφέρει έκπτωση 30% στους μαθητές της που είναι τέκνα πολύτεκνων οικογενειών.
 
β) Τρίτεκνες οικογένειες. Θεωρώντας πως αυτές αποτελούν το τελευταίο ανάχωμα για τη δημογραφική ανάκαμψη, η «μαθηματική σκέψη» προσφέρει έκπτωση 25% στους μαθητές της που είναι τέκνα τρίτεκνων οικογενειών.
 
γ) Μονογονεϊκές οικογένειες. Η «μαθηματική σκέψη» έρχεται αρωγός στον αγώνα κάθε γονιού που , έχοντας απομείνει μόνος, προσπαθεί να ανταποκριθεί στις πάμπολλες υποχρεώσεις του και προσφέρει έκπτωση 30% στους μαθητές της που είναι τέκνα μονογονεϊκών οικογενειών.
 
δ) Οικογένειες στρατιωτικών. Αναγνωρίζοντας την προσφορά των στρατιωτικών στην ασφάλεια της χώρας μας,  η «μαθηματική σκέψη» προσφέρει έκπτωση 20% στους μαθητές της που είναι τέκνα οικογενειών στρατιωτικών.

Επιστροφή στο περιεχόμενο