Μετάβαση στο περιεχόμενο
Κοινωνικά ευαίσθητοι
μενού

Η "μαθηματική σκέψη" επιδεικνύει την ανάλογη κοινωνική ευαισθησία σε ευαίσθητες ομάδες μαθητών


Η «μαθηματική σκέψη» επιδεικνύοντας κοινωνική ευαισθησία προχωρά σε μια σημαντική προσφορά προς του μαθητές της. Αυτή αφορά σε:
α) Πολύτεκνες οικογένειες. Σε μια εποχή που η Ελλάδα  μαστίζεται  από δημογραφική συρρίκνωση, η «μαθηματική σκέψη» θέλοντας από την πλευρά της να επιβραβεύσει το έργο της πολύτεκνης οικογένειας, προσφέρει έκπτωση στους μαθητές της που είναι τέκνα πολύτεκνων οικογενειών.
 
β) Τρίτεκνες οικογένειες. Θεωρώντας πως αυτές αποτελούν το τελευταίο ανάχωμα για τη δημογραφική ανάκαμψη, η «μαθηματική σκέψη» προσφέρει έκπτωση στους μαθητές της, που είναι τέκνα τρίτεκνων οικογενειών, τόση όση και των πολυτέκνων.

 
γ) Οικογένειες στρατιωτικών. Αναγνωρίζοντας την προσφορά των στρατιωτικών στην ασφάλεια της χώρας μας,  η «μαθηματική σκέψη» προσφέρει έκπτωση στους μαθητές της που είναι τέκνα οικογενειών στρατιωτικών, τόση όση και των πολυτέκνων.


Για το έτος 2022-2023 η Μαθηματική σκέψη αποφάσισε να προχωρήσει σε έκπτωση 40% προς τους μαθητές της που ανήκουν σε μια από τις παραπάνω κατηγορίες.

Επιστροφή στο περιεχόμενο