Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ποιό το κόστος ενός διαδικτυακού μαθήματος και πως θα γίνεται η καταβολή του τιμήματος;
μενού
Διαδικασία διεξαγωγής μαθήματος

Ι) Διαδικασία κατοχύρωσης ώρας διεξαγωγής μαθήματος


 Αρχικά, θα πρέπει ο υποψήφιος  μαθητής μας και ο γονέας του, το αργότερο την προηγούμενη ημέρα από αυτή που θα προτείνουν για τη διεξαγωγή του μαθήματος, να επικοινωνήσουν μαζί μας με έναν από τους παρακάτω δύο τρόπους:
α)  Συμπληρώνοντας την φόρμα που υπάρχει στη  σελίδα: Επικοινωνία, αφού πρώτα πατήσουν το συνεπτηγμένο μενού του ιστοχώρου της "μαθηματικής σκέψης". Εκεί, θα γράψουν  στη θέση του κειμένου την ενότητα των μαθηματικών που ζητά ο μαθητής να διδαχθεί, καθώς και τη μέρα και την ώρα διεξαγωγής του μαθήματος που προτείνει ο ίδιος. Έπειτα, θα πατήσετε το κουμπί αποστολής.
β) Πηγαίνοντας λίγο παρακάτω σε αυτή τη σελίδα και συγκεκριμένα στην ενότητα που αναφέρεται στην αγορά χρόνου μαθήματος επιλέγουν το κατάλληλο κουτί και πατώντας το κουμπί που αντιστοιχεί σε αυτό εμφανίζεται μια φόρμα στην οποία θα γράψουν  στη θέση του κειμένου την ενότητα των μαθηματικών που ζητά ο μαθητής να διδαχθεί, καθώς και τη μέρα και την ώρα διεξαγωγής του μαθήματος. Κατόπιν, θα πατήσετε το κουμπί αποστολής.
Άμεσα, στο email σας ή τηλεφωνικά θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να επιβεβαιώσουμε ή να τροποποιήσουμε την ημερομηνία και ώρα του μαθήματος.
Η διαδικασία αυτή παραγματοποιείται μόνο την αρχική φορά, αν ο μαθητής ζητήσει συγκεκριμένο και αμετάβλητο πρόγραμμα μαθημάτων όσον αφορά την ημέρα και ώρα διεξαγωγής τους.

 

ΙΙ) Διαδικασία καταβολής διδάκτρων


 Η καταβολή των διδάκτρων, που θα γίνεται με e-banking ή κάρτα, θα πραγματοποιείται μετά την συμφωνία για την ώρα διεξαγωγής του μαθήματος και το αργότερο μέχρι την προηγούμενη ημέρα από αυτή που θα γίνει το μάθημα. Η μη καταβολή τους σημαίνει την ακύρωση του μαθήματος. Η τιμή μαθήματος για ένα άτομο είναι 20 ευρώ η ώρα, ενώ για τμήμα δύο ατόμων το κόστος θα είναι 15 ευρώ η ώρα έκαστος.
α) Πληρωμή με κάρτα
Όταν μετά από συνεννόηση συμφωνηθεί η ημέρα και η ώρα διεξαγωγής των μαθημάτων, η "Μαθηματική σκέψη" θα σας στείλει email στο οποίο θα υπάρχει κουμπί αποδοχής της αγοράς του χρόνου μαθημάτων. Πατώντας το θα εισέλθετε στο ασφαλή δικτυακό τόπο της Εθνικής τράπεζας όπου και θα πληρώσετε την αγορά σας με την κάρτα σας, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
β) Πληρωμή μέσω του e-banking της Εθνικής τράπεζας
Όταν μετά από συνεννόηση συμφωνηθεί η ημέρα και η ώρα διεξαγωγής των μαθημάτων, η "Μαθηματική σκέψη" θα σας στείλει email με το ΙΒΑΝ τραπεζικού λογαριασμού της . Έπειτα,  αφού εισέλθετε με τους κωδικούς σας στον υπολογιστή σας θα κάνετε σε αυτόν τον λογαριασμό κατάθεση του ποσού που αντιστοιχεί στην συμφωνηθείσα αγορά χρόνου μαθήματος ή μαθημάτων, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για το δωρεάν μάθημα γνωριμίας 2 ωρών θα γίνεται συνεννόηση μέσω email ή τηλεφώνου για την ώρα διεξαγωγής του.                                                                                                                                                                    

Ωρολόγιο πρόγραμμα μαθημάτων της "μαθηματικής σκέψης"
ΔΕΥΤΕΡΑ
ΤΡΙΤΗ
ΤΕΤΑΡΤΗ
ΠΕΜΠΤΗ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
3-3:45
3-3:45
3-3:45
3-3:45
3-3:45
4:30-5:15
4:30-5:15
4:30-5:15
4:30-5:15
4:30-5:15
6-6:45
6-6:45
6-6:45
6-6:45
6-6:45
7:30-8:15
7:30-8:15
7:30-8:15
7:30-8:15
7:30-8:15
Πριν κάνεις την επιλογή σου, σκέψου

Ι) Είναι καλύτερο να κάνω μαθήματα σε τάξη;μόνος μου; Ρώτα για τα μειονεκτήματα και τα πλεονεκτήματα της κάθε επιλογής.

ΙΙ) Τα ιδιαίτερα μαθήματα, τελικά τι είναι; ΑκριβότεραΦθηνότερα σε κόστος. Ψάξτο.

ΙΙΙ) Παίζει ρόλο ποιος θα με διδάξει; Σίγουρα.Όλοι ίδιοι είναι. Παρακολούθησε ένα μάθημά του.

ΙV) Τι είδους υποστηρικτικό υλικό θα μου προτείνουν;  Έγκυρο, προσωπικό και πρωτότυποΔιαδικτυακό.Βιβλία διαφόρων εκδόσεων.Μείγμα διαφόρων επιλογών. Δες πολύ καλά, παίζει μεγάλο ρόλο.

V) Ποιοί παράγοντες είναι καθοριστικοί στην επιτυχία μου;  Η φιλοσοφία του διδάσκοντα.Ο ελεύθερος χρόνος.Η οικογένεια.Το άγχος.Ο ανταγωνισμός. Διαμόρφωσε το περιβάλλον σου κατάλληλα, ώστε να έχεις θετικές σκέψεις.

Αγορά χρόνου μαθήματος για ένα άτομο
Αγορά χρόνου μαθήματος για δύο άτομα
Επιστροφή στο περιεχόμενο